Conrad Roset

05 maig 2013

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

ConradRoset_BarcelonaAcademyofArt

Conrad Roset ha passat la primera part dels seus 28 anys a Terrassa, la seva ciutat natal, entre caixes de colors, retoladors i llibretes, l’altra part a Barcelona, envoltat de pintures, moleskines, muses, llapis de colors i el seu gat gris. El dibuix ha estat una passió i una constant en la seva vida, des que jugava amb el seu germà a dibuixar tot el que els agradava, fins que anys més tard es va inspirar en les dones per crear les Muses, la seva col·lecció més personal.

Es va formar a l’Escola Joso i a la facultat de Belles Arts de Barcelona. Gràcies a la difusió de les seves il·lustracions per internet va començar a treballar per a Zara. Allà, diu, va aprendre l’ofici, la regularitat, a estudiar estils d’il·lustradors de referència. Al cap d’un any es va llançar com a freelance i des de llavors treballa per a diferents marques, agències de publicitat i editorials.

Ha exposat en galeries i museus com el MOCA de Virgínia, SopkeArt a San Francisco, London Milles a Londres, Tipus Infames a Madrid, Artevistas i Miscel · lània a Barcelona. A més, col·labora com a professor d’il·lustració a l’Escola de disseny BAU.

Portafolio

Clients

Acot / Adidas / Ambar/ Bwin / Bershka / Biobe / Boherieguer / Bubel / Caixa Forum / Caja Roja / Coolway / Coca Cola / Cola Cao / Cruzcampo / Cuetara / Custo / Diadema City / F.C.Barcelona / Hommu / Indian Runners / Intima Cherry / LaLimitada / Mango / Manuel Bolaño / Marionnaud /Mulberry / Roca Village / Oasis Hotel / Oysho / Scarafaggio / Skoda / Unnim / Umberto Giannini / Vice / Victoria / Zurich / Zara.

Editorials

Barco de Vapor / Leteo editorial / Random House Mondadori / New Star (chinese editorial) / Oceano editorial

Agències i Estudios

Contrapunto / EvilLove / LoSiento / Ogilvy / Paz Comunicação Estratégica (São Paulo) / Periferiaestudio / Paulov / TheLab003 / TWBA / SantaMarta / Shackleton / Xoo

Revistes

ELLE Magazine / H magazine / Juxtapoz / Lamono / Monocle

Música

Djak / Estúpida Erikah / Gertrudis / Maria Coma / Nouvelle Vague / Petit / Samitier / Sense Sal / The Last 3 Lines / Zahara

Cursos


Dibuix Modern Expressiu I Experimental

Visitar web


Conrad Roset

0 Flares Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×