Admissions

1 Flares Filament.io 1 Flares ×

Terminis de sol·licitud

Les sol·licituds només s’acceptaran per correu electrònic o omplint el formulari en la pròpia Acadèmia. Les places s’aniran assignant seguint un estricte ordre de recepció de les sol·licituds. Quan els grups estiguin complets, les sol·licituds extra rebudes formaran part de la llista de reserva. Les admissions dels cursos regulars estan obertes tot l’any, és a dir, l’alumne podrà incorporar-se al curs quan millor li convingui, pagant la seva quota una vegada li confirmem la plaça.

Com enviar una sol·licitud

 1. Ompli el formulari de sol·licitud online i esperi la nostra resposta. Acadèmia d’Art de Barcelona és una escola d’alta especialització que demana als aspirants superar un procés de selecció (únicament necessari per als cursos regulars). Un cop confirmada la seva sol·licitud, li descrivim la informació que li demanarem:
  • un text breu explicant les seves motivacions per estudiar a la nostra acadèmia (màxim 300 paraules);
  • currículum vitae o succedani (videobook, Prezi, Slideshare, etc).
  • links a portfolis o galeria digital on puguem valorar la seva feina.
  • 3/5 fotografies en alta definició del seu millor treball.
  • carta de recomanació (opcional).
  • DNI/passaport escanejat.

Un cop admès l’alumne, se li demanarà que confirmi la seva plaça amb un dipòsit no reemborsable (per transferència bancària o Paypal). La resta de la matrícula s’haurà d’abonar en les dates indicades en l’apartat següent en funció del primer trimestre sol·licitat. En cas de no abonar el dipòsit no reemborsable, la plaça quedarà automàticament disponible per a un alumne reserva.

Es requereix que els estudiants tinguin una competència mínima d’anglès, ja que excepte casos puntuals (quan tots els estudiants parlin espanyol o català), les classes es realitzaran en aquest idioma.

Els estudiants podran sol·licitar reemborsaments (excepte la quantitat de dipòsit no reemborsable) sempre que se sol·liciti dins la primera setmana del primer trimestre en què l’alumne iniciï els estudis. Els períodes d’absència injustificada durant un llarg període de temps no comportaran el reemborsament de l’import del curs.

La Acadèmia d’Art de Barcelona és una entitat educativa que admet estudiants de qualsevol raça, edat, color o origen nacional o ètnic.

1 Flares Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Facebook 1 Filament.io 1 Flares ×