Curs intensiu de escultura digital

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Segon any d’estudis

Acadèmia d’Art de Barcelona adapta tota la sistemàtica i aprenentatge tradicional a les noves tecnologies i mitjans escultòrics digitals. Entenem que aquesta disciplina està vigent en el mercat laboral actual a la indústria de la il·lustració, del disseny gràfic, dels videojocs i en produccions cinematogràfiques. L’alumne aprendrà a dibuixar i a modelar en l’espai, per a posteriorment interpretar aquests i altres treballs mitjançant noves tècniques digitals de representació artística.

BcnAcademyofArt_EsculturaDigital

El primer any del programa d’escultura digital és compartit amb el programa de dibuix, encara que amb un programa adaptat específicament per als alumnes d’aquesta disciplina. En el segon any l’alumne començarà a treballar amb l’ordinador i la tauleta gràfica, combinant el programa d’escultura tradicional i el modelatge de fang, amb el modelatge digital amb Zbrush per al seu aprenentatge més complet.

Els exercicis de modelatge es realitzaran a partir d’un model al natural amb fang. Després un nombre d’exercicis concrets es substituirà el fang pel llapis gràfic i l’ordinador per continuar representant figures i natures mortes a través de programes informàtics especialitzats en el modelatge 3D.

Treballarem amb el programa de modelatge 3D Zbrush. A l’inici del segon bloc del curs s’introduirà a l’alumne en l’ús d’aquests programes.

La Acadèmia d’Art de Barcelona proporcionarà el material digital utilitzat, així com ordinadors portàtils i tauletes gràfiques.

Objectius

  • Entrenar la mirada per a ser rigurós/a
  • Aprendre la tècnica del dibuix en l’espai.
  • Aprendre el procés de construcció del retrat.
  • Aprendre el procés de construcció de la figura sencera.
  • Aprendre l’ús dels programes informàtics d’escultura digital.
  • Iniciar-se en el concept art de personatges i figures.

Horaris


  • De dilluns a divendres (dissabte opcional) d’11:00 a 14:00h i de 15:00 a 19:30h.

HorariGrupACAT

  • De dilluns a divendres (dissabte opcional) de 9:30 a 14:00h i de 15:00 a 18:00h.

HorariGrupB_CAT


Hores lectives

Hores lectives
3 mesos 6 mesos 9 mesos
Hores 420h (+72h dissabtes) 840h (+144h dissabtes) 1260h (+216h dissabtes)

Preu

Preus
3 mesos 6 mesos 9 mesos
Preu 2.640€ 5.280€ 7.000€
0 Flares Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×