Pintura i escultura Digital

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

La Acadèmia d’Art de Barcelona, és una acadèmia que incorpora les noves tecnologies contemporànies per a la seva utilització en la creació d’un art cada vegada més demandat i en creixent utilització en els camps de la il·lustració, el disseny gràfic, la indústria del cinema, l’animació i els videojocs.

BcnAcademyofArts_PinturaEsculturaDigital

Ens nodrim de la tradició i l’academicisme per obtenir el control i el coneixement necessari per posteriorment adaptar-lo a qualsevol de les tècniques digitals. Fidels a la nostra filosofia, considerem imprescindible tenir un bon control del dibuix tant sobre el paper com en l’espai per treballar en qualsevol disciplina a alts nivells de qualitat. Un bon il·lustrador o “concept artist” ha de dominar bé el dibuix abans d’augmentar la seva dificultat graduada amb teories de color, problemàtiques concretes i tècniques de programari, de la mateixa manera que no es comença a pintar a l’oli sense tenir ben consolidats els primers passos dibuixístics. Així doncs, no hi ha millor manera de començar que amb un llapis i un paper per aprendre tots els conceptes i teoria implícita en qualsevol projecte que es desenvolupi independentment de quina sigui la tècnica.

Per tant, abans de començar a modelar en 3D amb l’ordinador, l’artista que es matriculi al programa d’escultura digital, haurà d’entendre el concepte de volum en l’espai i saber fer primer amb les seves mans per posteriorment canviar el fang pel modelatge amb un programari.

De la mateixa manera, els alumnes que es matriculen en el programa de pintura digital, aprendran a dibuixar de forma tradicional per posteriorment canviar a un mitjà digital i aplicar tot l’après.

L’objectiu d’ambdós cursos se centra en què els alumnes enforteixin a la base seus dots d’escultors i pintors amb objectes físics i de forma tradicional per poder traslladar el seu domini a altres mitjans, en aquest cas digitals, per a aplicar amb l’ordinador i la tauleta gràfica tot el coneixement adquirit.

0 Flares Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×